Suunnittelimme ja toteutimme Meidän Piha Oy:n verkkokaupan

Meidän Piha on yritys, jonka tavoitteena on auttaa pihan omistajia tekemään pihoistaan entistä viihtyisämpiä ja uudenlaiseen aktiivisuuteen kannustavia. Tätä tarkoitusta varten Meidän Piha etsii maailmalta ja Suomesta laadukkaita ratkaisuja tämän päivän lasten ja aikuisten tarpeisiin sekä tuo ne kaikkien ulottuville – Helposti ja varmasti.

Mainostoimisto Vetovoima suunnitteli ja toteutti asiakkaan verkkokaupan vastaamaan asiakkaan tarpeita. Sivuston toteutuksessa keskityimme erityisesti sivuston turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja tuotetietojen helppoon päivitettävyyteen. Verkkokaupassa voit ostaa Meidän Piha Oy:n tuotteita helposti osamaksulla, kortilla ja tilaaminen on varmistettu pankkitunnistautumisella.

Sivuston ilme on Meidän Piha Oy:n linjan mukainen ja muissa medioissa jo tutuiksi tulleet visuaaliset tunnisteet tekevät ilmeestä tunnistettavan ja brandin mukaisen.