Tietoväki ry uudisti jäsenhankintatapojaan

Vetovoiman suunnittelema ”sisäinen sissi-isku” osui ja vaikutti.

Tietoväki ry on Tieto-konsernin oma ammattiyhdistys, joka ajaa jäsentensä etuja, auttaa ja opastaa työsuhdeasioissa, edistää ammattitaidon ylläpitoa ja järjestää virkistystoimintaa. Ammattiliittotasolla Tietoväki kuuluu ERTON piiriin.

Tietoväen – ja tietysti kaikkien Tieto työntekijöiden – intressissä on saada uudet työntekijät liittymään etujärjestöönsä mahdollisimman pikaisesti – yhdessä kun on helpompi ajaa yhteisiä asioita. Tätä helpottamaan suunniteltiin kampanja, jossa työntekijät saivat työpisteisiinsä viestin, joka antoi odottaa jatkoa…

Hiukan myöhemmin kampanja käynnistyi yksilöidyillä viesteillä – työhuoneiden ovenkahvoihin ripustettuna. Kampanjaan liittyi välitön ilmoittautumismahdollisuus uusituilla nettisivuilla – sekä mukavia reminder-lahjoja eri puolilla Tietoa.

Kampanja sai mukavan palautteen, ja mikä tärkeintä uusien jäsenten määrä kasvoi huomattavasti. Tietoväki valvoo siis tulevaisuudessa yhä useamman TietoEnatorlaisen etuja järjestäen jäsenilleen mukavaa virkistystoimintaa.

 

Tietoväki ry:n uusitut sivut: www.tietovaki.fi