View Visa -kortin tuotteistus saa jatkoa

View Visa -kortin tuotteistus saa jatkoa

IKANO Rahoituksen View Visa -luotto- ja maksuaikakortin tuotteistus on edennyt vaiheeseen, jossa seuraavaksi kortin saatekirjeet ja nykyasiakkaille suunnattu inserttiviestintä suunnitellaan vastaamaan View Visan uusia ominaisuuksia.

IKANO Rahoitus apunaan Vetovoiman tuotteistusryhmä kehittää jatkuvasti View Visa -kortin markkinointia ja asiakasviestintää suuntaan, jossa kortista profiloidaan erityisesti liikkuvalle kaupunkilaiselle sopivaa, kaikkialla käytettävää vaivatonta maksuvälinettä, jonka käyttämisestä on asiakkaalle huomattavaa etua.

View Visa tunnetaan tällä hetkellä erityisesti paljon autoileville sopivana maksu- ja luottokorttina edulliset bensiiniostot mahdollistavan St-1 -etuohjelmansa ansiosta.

View Visan ominaisuuksia ja asiakasetuja on kuitenkin tulevaisuudessa luvassa myös lisää.

Lisätietoja View Visa -kortista: www.viewcard.fi