Kiva mainos – mitä siinä mainostettiinkaan?

Vuosikymmen sitten Napolissa näkemäni mainos jätti minut ihmettelemään. Ruudussa surfaajan päiväuni: upeita aaltoja, paljasta pintaa ja rantapelejä kuumalla hiekalla. Kuvasta oikeastaan puuttui vain punaisella Ferrarilla paikalle saapuva sankari. Spiikkiä mainoksessa ei ollut, vain mainostajan logo lopussa. Itseäni jäi vaivaamaan, mitä tuolla rantaunelmalla haluttiin myydä. Tosin, toimistolla on varmasti ollut hauskaa sitä tehdessään.

Ensivaikutelma?

Millaisen ensivaikutelman sinun yrityksesi antaa? Jättääkö se kuluttajan mieleen sellaisen jäljen, joka tuottaa toivottua tulosta? Kaupallisen menestymisen kannalta ensisijaisen tärkeä mielikuvien luoja on tietysti yrityskuva. Hyvä yrityskuva rakentuu yritysilmeestä ja hyvin suunnitellusta mainonnasta kaikissa sen eri muodoissaan.

Markkinoinnin tarkoitus on lisätä myyntiä

Italialaisilta tämä tärkeä totuus oli aikoinaan unohtunut ja nykyään tuntuu unohtuvan myös monilta mainonnan ammattilaisilta. Itse tarjoan asiakkailleni käyttöön vahvan osaamisen lisäksi tasokkaan palveluasenteen. Kaikkien toimenpiteiden tarkoituksena on kohdistua myynnin lisäämiseen joko epäsuorasti tai suorina, tarkasti mietittyinä taktisina toimenpiteinä.

Intohimona markkinointi ja myynti

Alasta kiinnostuneena otin tietysti uteliaisuuttani selvää, mistä tuotteesta ko. mainoksessa oli kyse; lattialaminaateista, totta kai. Hassua kuinka huonosta mainoksesta oma kipinäni markkinoinnin ja mainonnan pariin syttyi.